DROMEN VERBEELDEN EN REALISEREN

 

 

 

 

 

 

Misschien loop je al langer met het gevoel rond dat je iets anders wilt dan je huidige baan. Het kan ook zijn dat je baan nu nog passend is en je in het kader van je persoonlijke ontwikkeling een plan wilt hebben voor je verdere loopbaan.

Je hebt geen idee hoe je volgende stap er uit komt te zien, of je gedachten lopen over van de ideeën! In de huidige arbeidsmarkt is het belangrijk om zelf regie te nemen over jouw eigen loopbaan!

Door in een aantal sessies opnieuw te kijken naar motivatie, drijfveren en persoonlijke ontwikkeling in relatie tot het werk ga je vanuit een ander perspectief naar je huidige baan en loopbaan kijken. “wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik” zijn de drie onderliggende vragen waar we samen een antwoord op zullen formuleren.

Deze inzichten zullen we vertalen in een praktisch plan van aanpak. Soms zijn kleine aanpassingen voldoende om weer volledig met plezier binnen je huidige werk aan de slag te zijn. De inzichten kunnen ook een aanleiding zijn om een andere baan te gaan zoeken of een opleiding te starten.