Ik ben Zomercoaching in 2010 gestart omdat ik een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van organisaties en hun medewerkers. Als organisatiepsycholoog ligt mijn fascinatie in hoe mensen met elkaar samenwerken en tot de beste resultaten kunnen komen. De verbinding die mensen hebben met elkaar en met de organisaties waar zij in werken.

 

De rode draad van mijn werk is het verbinden van mensen en organisaties. Verbinden met zichzelf en met elkaar. De vraag “wie ben Ik en wat is mijn Werk?” ligt vaak centraal. De opleidingen die ik heb gevolgd binnen Theory U verandermanagement, systemisch- en ontwikkelingsgericht coachen bieden visie, modellen en gereedschappen. Deze vul ik aan met mijn achtergrond als organisatiepsycholoog, coach en HR Professional. Maar ook met mijn bezieling en verbinding met de veranderprocessen waar wij als individu en bedrijven midden in staan. Dat vraagt leiderschap en verbinding van ons allemaal.

linkedin

Mijn werkwijze gaat uit van uitzoomen, ‘er boven hangen’, om vanuit verschillende perspectieven naar zaken te kijken. De ballonnen in mijn huisstijl staan voor deze stijl van coachen en ook voor weer veilig landen met hulp van een concreet plan van aanpak en praktische begeleiding. Hiermee volgt de begeleiding het veranderproces van de ‘U’.

Zelfstandig maar niet alleen. Ik werk in verbinding met de volgende professionals:

https://shiftshappen.nl/nl/

Iscreen, dienstverlener op het gebied van online assessments

Gecertificeerd Transformational Presence Professional en verbonden aan het Transformational Presence Netwerk

 

NPOW gecertificeerd professional en lid van het netwerk ontwikkelingsgericht werken

Voor mijn eigen professionalisering neem ik deel aan diverse intervisiegroepen.