Persoonlijk leiderschap door de ‘ U’

Breng jezelf, je organisatie en cliënten in actie met het driedaagse programma; ” Persoonlijk Leiderschap door de U”

Dit programma koppelt de Transformational Presence benadering van Alan Seale aan het verander model  Theory U van Otto Scharmer. 

Waarom?

Een belangrijke vraag die ik steeds weer in organisaties tegen kom is de vraag wat onze complexe omgeving aan stuurmanskunst en leiderschap vraagt. We worden steeds vaker geconfronteerd met situaties waar we geen ervaring mee hebben, maar die wel om een antwoord vragen. En de wereld draait ondertussen gewoon door.

Van Alan Seale heb ik in diverse transformational presence programma’s waardevolle inzichten en tools gekregen om in deze complexe wereld te kunnen navigeren. Iedere keer merk ik weer dat deze transformationele manier van werken de beweging mogelijk maakt die nodig bleek te zijn. En dat de resultaten duurzaam zijn. Niet even snel iets oplossen, maar wel een structurele ontwikkelingsgerichte wijze van resultaten boeken. De stappen van het U model bieden een heldere structuur om vraagstukken die bij jouw organisatie spelen te onderzoeken en te transformeren. Je ontwikkelt jouw persoonlijke leiderschap binnen een concrete casus binnen jouw organisatie of werk.

Wat levert het je op?

  • Een transformatie in jouw persoonlijk leiderschap
  • Helderheid in het vraagstuk wat je inbrengt en een duidelijk beeld van de weg vooruit

Deze driedaagse is bij uitstek geschikt om samen met collega’s te volgen. Voor meer informatie ga ik graag met je in gesprek.